Nyheter.

2015-01-15 17:08

Nu tvingas vi ta farväl

Det är med tungt hjärta vi skriver detta brev till dig som prenumererat på Smålands Folkblad. Du kanske till och med har varit med från början då vi nystartade. Ett särskilt tack till dig i så fall. Utan dig hade det alls inte varit möjligt att börja rucka på den borgerliga dominans som annars gäller för media lokalt.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på !
Om du redan är det loggar du in här.

Betala per vecka

Från

39 kr

Beställ här!

Prenumerera och betala per vecka. Avsluta när du vill.

Betala per månad

Från

139 kr

Beställ här!

Prenumerera och betala per månad. Avsluta när du vill.

Smålands Folkblad är en tidning med historia. Det gör avskedet extra bittert. För alla inblandade: ETC som producerat tidningen sedan nystarten, tidningsföreningen som kämpat med att sprida den till så många som möjligt, redaktionen som varje vecka gjort sitt absolut bästa för att ge dig som prenumerant lokala nyheter, intervjuer och debatter.

Men vi måste konstatera att tidningen inte har så många prenumeranter som krävs för att kunna leva vidare. Den har varit delvis beroende av presstöd. Nu faller antalet prenumeranter under en gräns där presstöd helt uteblir. Då är det inte längre möjligt att ge ut tidningen.

Du som prenumerant får denna information även i ett brev hem, men eftersom andra medier uppmärksammat situationen publicerar vi redan idag detta här på sajten.

Du har gjort ett lokalt mediealternativ möjligt. Och hade bara fler gjort som du, skulle Smålands Folkblad kunna fortsätta sin utgivning.

Nu blev förra veckans nummer det sista.

 

Andreas Gustavsson
Vd ETC förlag
0708-48 57 15

Thomas Jokiniemi
Redaktör
036-16 12 12